De Boer maakt geen gebruik van toptalent: Ik ben er nog niet klaar voor
"Ik kijk uit naar de wedstrijden, het is toch nieuw voor mij"

De Boer maakt geen gebruik van toptalent: "Ik ben er nog niet klaar voor"

03-08-2015 13:06
5

Abdelhak Nouri staat voor zijn eerste seizoen als profvoetballer. Net als veel andere tweedejaars A-junioren maakt het Amsterdamse toptalent de overstap naar Jong Ajax.

Nouri is benieuwd naar de Jupiler League. "Ik kijk uit naar de wedstrijden, het is toch nieuw voor mij", zegt de aanvallende middenvelder tegen Ajax TV. "De minuten die ik vorig seizoen heb gemaakt, bevielen wel. Ik kon goed voetballen, dus ik kijk niet op tegen de komende wedstrijden."

"Er valt veel te leren in de Jupiler League, daar moet de basis worden gelegd. Ik moet mijn taken zo goed mogelijk uitvoeren. Natuurlijk hoop je dat je vaker mee mag met het eerste, maar we zijn jong. Laten we het eerst in de Jupiler League maar goed doen."

Nouri voelt zich niet klaar voor een serieuze kans in de hoofdmacht van trainer Frank de Boer. "Ik moet er klaar voor zijn om naar het eerste te gaan. Ik heb de stap nog niet gemaakt, dus dat betekent dat ik er nu nog niet klaar voor ben. Over twee weken kan natuurlijk wel alles anders zijn."