AZ veegt openingsbod uit Duitsland van tafel: Ze zijn heel eager

AZ veegt openingsbod uit Duitsland van tafel: "Ze zijn heel eager"

03-08-2015 14:42
6

Aron Johannsson hoeft voorlopig zijn koffers nog niet te pakken. AZ heeft het eerste bod van Werder Bremen maandag in de prullenbak gegooid.

Dat bevestigt Earnest Stewart aan AZ TV. De technisch directeur werd zaterdagavond op de hoogte gesteld van de interesse uit Noord-Duitsland en een klein uurtje later kwam Werder Bremen met een geldbedrag op de proppen."We hebben het bod afgewezen. Op dit moment lopen er geen gesprekken", vertelt Stewart.

Het is echter duidelijk dat de geïnteresseerde Bundesliga-club graag wil. AZ is in de positie om een flinke transfersom te vragen, omdat het contract van Johannsson in Alkmaar nog drie jaar doorloopt. Stewart: "Gelukkig is de periode dat we moeten verkopen voorbij. Dat is een mooie situatie. Werder Bremen blijft alleen wel serieus, zijn heel eager."

Werder Bremen is op zoek naar een nieuwe spits na het vertrek van Franco Di Santo naar Schalke 04. Johannsson, international van de Verenigde Staten, speelde tot nu toe 71 wedstrijden voor AZ, waarin hij 39 keer trefzeker was. Met Vincent Janssen heeft de eredivisionist al een opvolger in huis.