Gewilde Cillessen focust zich op Ajax: Nou, dan zou dat heel erg zuur zijn
"Ik heb vandaag voor het eerst pijnvrij kunnen trainen"

Gewilde Cillessen focust zich op Ajax: "Nou, dan zou dat heel erg zuur zijn"

03-08-2015 15:47
7

Jasper Cillessen heeft maandag voor het eerst weer pijnvrij kunnen trainen. Een mooie meevaller voor de doelman, die zijn naam de laatste tijd veel hoort vallen.

Cillessen wordt al de hele transferperiode in verband gebracht met een transfer naar Manchester United, al is het de laatste weken stil door het aanblijven van David De Gea. De 26-jarige doelman gaat maandag in op de geruchten.

"Ik kan daar zo weinig mee", vertelt Cillessen aan RTV Noord-Holland. "Daarom concentreer ik me volledig op Ajax. Ik wil met Ajax weer de Champions League in. En als dat niet lukt? Nou, dan zou dat heel erg zuur zijn. En dan druk ik mezelf nog vrij zacht uit."

Cillessen en Ajax ontvangen Rapid Wien dinsdagavond in Amsterdam, na de 2-2 van vijf dagen geleden in Oostenrijk. "In het eerste duel hebben we een mooie uitgangspositie verspeeld. Maar we staan er nog steeds goed voor. Als de we nul houden, dan zijn we er al."

De laatste weken kampte de doelman uit Groesbeek met kuitklachten, maar die lijken inmiddels verleden tijd, laat hij weten op de persconferentie. "Ik heb vandaag voor het eerst pijnvrij kunnen trainen. Laten we hopen dat het morgen weer goed voelt."