Groningen praat niet meer met Feyenoord: Wat ons betreft blijft dat zo
Nieuwe wending in transfersoap

Groningen praat niet meer met Feyenoord: "Wat ons betreft blijft dat zo"

03-08-2015 16:28
10

Hans Nijland spreekt een naderend vertrek van Eric Botteghin bij FC Groningen met klem tegen. De onderhandelingen met Feyenoord zouden stilliggen.

Op de jaarlijkse persdag van de Groningers werd Nijland gevraagd naar de huidige situatie rond Botteghin, die zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar Feyenoord. "We hebben na afgelopen week geen contact meer gehad met Feyenoord. Wat ons betreft blijft dat zo", stelde de algemeen directeur.

De uitspraken van Nijland staan haaks op die van Botteghin. De Braziliaanse verdediger onthulde zondag na de verloren wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal (3-0 tegen PSV) dat Feyenoord en Groningen weer met elkaar in gesprek gaan. Dat is dus niet het geval, claimt men in De Euroborg.

Ondanks het duidelijke statement van Nijland, lijkt een vertrek van Botteghin onvermijdelijk. De lange mandekker is eruit. "Alles is mooi aan Feyenoord. Ik kan daar elke twee weken voor 50.000 man spelen", zei hij afgelopen week, nadat een eerste bod uit Rotterdam van tafel was geveegd. Botteghin ontbrak maandag overigens op de training van Groningen.