Update in transfersoap: De laatste status is dat Feyenoord zich gemeld heeft
26-jarige wil graag

Update in transfersoap: "De laatste status is dat Feyenoord zich gemeld heeft"

03-08-2015 17:36
3

Michiel Kramer heeft nog geen idee waar hij over een paar weken onder contract staat. Feyenoord heeft belangstelling, maar is sinds vorige week niet opgeschoten.

De Rotterdammers moeten er eerst uitkomen met ADO Den Haag, dat Kramer niet zonder slag of stoot laat gaan. De 26-jarige spits wacht het allemaal af. "De laatste status is dat Feyenoord zich gemeld heeft bij ADO", vertelt Kramer in de uitzending van FC Afkicken.

"En tot nu toe is er niks veranderd. Ik zit nu in de wachtkamer en heb nog niet met Feyenoord gesproken", vervolgt hij. Dat is volgens de aanvaller, die afgelopen seizoen goed was voor zeventien competitietreffers, niet meer dan logisch. "Eerst moeten de clubs eruit komen."

Kramer had enkele weken geleden niet gedacht dat een transfer naar Feyenoord, de club die hij van kinds af aan al support, nog mogelijk was. Er lag een akkoord tussen hem, ADO en Baniyas SC uit de Verenigde Arabische Emiraten. De transfer ketste echter af.

"Daar was ik wel behoorlijk teleurgesteld over. Alles was rond, maar op het laatste moment wilden ze een bepaalde clausule niet in het contract hebben. Dan houdt het op. Misschien is dat hun manier van zaken doen, maar je werd er niet vrolijk van in ieder geval."