Feyenoord neemt geen halve maatregelen en boycot VI-journalist
Journalist heeft o.a. verkeerde citaten gebruikt

Feyenoord neemt geen halve maatregelen en boycot VI-journalist

03-08-2015 20:01
12

De selectie van Feyenoord gaat voorlopig niet in gesprek met Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam. De clubwatcher van het voetbalweekblad wordt geboycot door de Rotterdammers. 

Krabbendam heeft dat maandagmiddag zelf onthuld in het programma Afkicken. Reden achter het opmerkelijke besluit is het feit dat de journalist onder meer een Feyenoord-speler verkeerd heeft geciteerd. "Wat mij verweten wordt, is dat ik één keer slordig ben geweest in de aanpassingen van een interview", aldus Krabbendam.

"Die dingen worden van te voren altijd gelezen door de club en dan moeten er wat wijzigingen worden doorgevoerd. Eén andere keer heb ik een verkeerd citaat hergebruikt", erkent hij.

''Dat zijn twee slordigheidjes waar ik me niet achter verschuil. Dat is gebeurd en daar ben ik verantwoordelijk voor. Ik heb ook twee keer een interview niet na laten lezen en daarmee heb ik het mediaprotocol geschonden. Voor hun is dat aanleiding om dan alle banden te verbreken. Ik vind het jammer dat het zo moet.''

Krabbendam denkt niet dat zijn werk lijdt onder de boycot. "Ik vind het jammer dat het zo moet, maar ik kom sowieso wel aan mijn verhalen. Dat ik de spelers niet meer spreek, dat vind ik niet erg."