Geen angst in Amsterdam: Met passie, moed en beetje geluk
Dinsdagavond returnduel in Amsterdam

Geen angst in Amsterdam: "Met passie, moed en beetje geluk"

03-08-2015 22:34
10

Ajax en Rapid Wien maken zich op voor het returnduel in de derde kwalificatieronde van de Champions League. Zoran Barisic, trainer van de Oostenrijkers, hoopt op een verrassing in de Arena. 

"Met passie, moed en een beetje geluk komen we wellicht een ronde verder. We zullen tegen Ajax uiteraard ons best moeten doen, maar we hebben geen angst. We zijn niet alleen de elf spelers die in het veld staan", vertelde Barisic tijdens de laatste persconferentie in de aanloop naar de cruciale ontmoeting met de formatie van trainer Frank de Boer. 

"De wisselspelers en overige selectieleden horen er net zo goed bij. Met elkaar vormen we één team. Iedereen hoort erbij. Het is belangrijk dat ze er morgenavond allemaal bij kunnen zijn."

De trainer kijkt met gemengde gevoelens terug op het veelbesproken heenduel in Wenen. "In de eerste helft leden we veel te veel balverlies. Toch keerden na rust onze kansen. Ajax voelde zich na de 0-2 voorsprong in de eerste helft een beetje te zeker. Ze speelden na die tweede goal niet meer op de aanval. Het gaf ons de ruimte om toe te slaan. We konden succesvol in de tegenaanval gaan en sleepten daardoor de 2-2 uit het vuur."