'Respectloze Van Gaal hakt met botte bijl en wekt woede bij Spaanse enclave'
Aldus The Daily Mail

'Respectloze Van Gaal hakt met botte bijl en wekt woede bij Spaanse enclave'

03-08-2015 23:12
16

Volgens de Britse krant The Daily Mail heeft Manchester United-manager Louis van Gaal een aantal Spaanstalige spelers van de club tegen zich in het harnas gejaagd door respectloos om te gaan met Victor Valdés. 

De goalie, niet met de selectie van United afgereisd naar de Verenigde Staten, arriveerde zondag op Old Trafford en kwam in de kleedkamer tot de ontdekking dat zijn spullen door de staf van The Red Devils waren verplaatst naar de kleedkamer van het beloftenelftal van United. Dit zou op voorspraak van Van Gaal zijn gebeurd.

Eerder deze zomer maakte de Nederlandse manager duidelijk dat hij ongelukkig is met Valdés, die pas een halfjaar onder contract staat in Manchester. De voormalig speler van FC Barcelona zou afgelopen seizoen diverse malen hebben geweigerd om op maandagavond aan te treden bij United onder 21. 'Als je je zo opstelt, is er voor mij maar één oplossing, en dat is een vertrek', was Van Gaal duidelijk in zijn commentaar. 

Het feit dat Van Gaal nu op een respectloze manier omgaat met Valdés, zou slecht ontvangen zijn bij een aantal Spaanstalige spelers van United. Onder meer Juan Mata en Ander Herrera vinden het not done hoe Van Gaal met de botte bijl hakt.