Feyenoord slingert vaste clubwatcher heel wat naar het hoofd na boycot
Heus statement van Feyenoord

Feyenoord slingert vaste clubwatcher heel wat naar het hoofd na boycot

04-08-2015 08:08
10

Feyenoord heeft een statement naar buiten gebracht over de boycot van Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam. De club wenst niet langer samen te werken met de vaste volger van de Rotterdammers.

'De maatregel betekent dat Krabbendam nog gewoon als verslaggever op de tribune wedstrijden van Feyenoord kan volgen en verslaan, maar dat spelers en directie hem niet meer te woord zullen staan en dus ook geen interviews meer zullen geven', schrijft de club op de website, naar aanleiding van het besluit.

'Los van elkaar is zowel de voltallige selectie als directie van Feyenoord tot de conclusie gekomen dat er geen basis meer is voor samenwerking met Krabbendam na schendingen van afspraken en onjuiste publicaties in het tijdschrift VI, op de website van VI, via diens Twitter-account en tijdens media-optredens', luidt het vervolg.

Het blijkt dat de spelersgroep de hoofdredactie van het voetbalblad al tijdens het trainingskamp in Oostenrijk op de hoogte heeft gesteld van hun besluit. Dat was drie weken geleden. Voetbal International weigerde volgens Feyenoord met de club in gesprek te gaan toen de directie van de club 'hun grieven en haar besluit al veel eerder kenbaar maakte'.