Bewijs dat jij een topcoach bent en versla de redactie van VoetbalPrimeur!
Deelname is gratis!

Bewijs dat jij een topcoach bent en versla de redactie van VoetbalPrimeur!

07-08-2015 19:20
48

Met het nieuwe seizoen in aantocht is de tijd aangebroken om voorspellingen te doen en te speculeren over de tops en flops voor het aankomende jaar. Denk jij het beter te weten dan de redactie van VoetbalPrimeur? Doe dan gratis mee aan onze poule en stel een winnend elftal samen!

VoetbalPrimeur is een poule gestart bij TopCoach. Maak gebruik van je 47 miljoen euro budget, stel een selectie samen van achttien spelers uit de Eredivisie en zet per week je beste elf spelers in de basis. Per speelronde verdien je punten op basis van de werkelijke prestaties in de Eredivisie. 

Denk jij het beter te weten dan de redactie van VoetbalPrimeur? Meld je aan en ga de strijd aan! Stuur de link vervolgens ook door naar je vrienden, zodat je ook hen kunt verslaan! Gedurende het seizoen zullen we op deze site jullie prestaties in de gaten houden en bespreken. Dit is dus jouw kans op eeuwige roem!

Prijzen
Voor de winnaar van de VoetbalPrimeur-poule ligt een officieel wedstrijdshirt naar keuze en het boek 'Topshow' van Michel van Egmond klaar! De nummer twee ontvangt FIFA 17 en de nummer drie wint een cadeaubon t.w.v. €30,- bij voetbalshop.nl. 

Waar wacht je nog op? Meld je aan en laat zien dat jij de beste coach van Nederland bent!