Update: Heracles bevestigt terugkeer van 31-jarige spelmaker
García García mag kunsten weer vertonen in Nederland

Update: Heracles bevestigt terugkeer van 31-jarige spelmaker

04-08-2015 16:43
7

Gonzalo García García keert na vier seizoenen weer terug in de Eredivisie. De Uruguayaan heeft een contract voor één seizoen getekend bij Heracles Almelo, de club waar hij in 2008 al een halfjaar op huurbasis voor uitkwam.

Dat meldt Voetbal International. García García trainde al mee met Heracles en heeft zijn terugkeer nu definitief gemaakt. Trainer John Stegeman kan echter niet direct over hem beschikken. "We gaan hem niet over de kling jagen en hebben alleen baat bij en volledig fitte García García", zegt Stegeman. "Met hem erbij hebben we de positie op de flanken dubbel bezet en dat was een wens."

García García speelde naast Heracles Almelo in Nederland ook voor AGOVV Apeldoorn, sc Heerenveen, VVV-Venlo en FC Groningen. Bij laatstgenoemde club vertrok hij in 2011, waarna hij speelde voor AEK Larnaca, Maccabi Tel Aviv en Anorthosis Famagusta.

Update 16:43: Heracles Almelo heeft de komst van Gonzalo Garcia-Garcia inmiddels bevestigd via de clubsite. De 31-jarige spelmaker wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Anorhosis Famagusta. In Almelo gaat hij met rugnummer 22 spelen.