Elia mag geen enkel risico lopen voor eventuele Feyenoord-transfer
Duitsers voorzichtig

Elia mag geen enkel risico lopen voor eventuele Feyenoord-transfer

04-08-2015 18:53
1

Eljero Elia heeft de training in Duitsland hervat. De 28-jarige aanvaller is ongewenst bij Werder Bremen en sloot dinsdag aan bij de beloften.

Elia was de laatste weken weg van de club, maar keerde dinsdag terug om de draad op te pakken. Samen met Ludovic Obraniak, die ook mag uitkijken naar een nieuwe club, liep hij rondjes rond het trainingsveld, alvorens de Nederlanders en Fransman korte tijd tegen een balletje trapten. Dat meldt Kreis Zeitung.

De Duitse krant durft niet met zekerheid vast te stellen waarom het duo de afsluitende trainingspartij liet schieten. Werder Bremen wil naar verluidt geen enkel risico lopen en zowel Elia als Obraniak fit houden voor een eventuele transfer. "Ik heb geen andere keus", was de korte reactie van Obraniak.

Elia, die het trainingscomplex van zijn club verliet in een zwarte Lamborghini, is intussen in gesprek met Feyenoord. De Rotterdamse club hoopt de oud-international naar De Kuip te halen als vervanger van de naar FC Basel vertrokken Jean-Paul Boëtius.

 

Eljero Elia moet weg bij Werder Bremen, maar heeft zo te zien niet heel veel reden tot klagen.

Posted by Voetbalprimeur on dinsdag 4 augustus 2015