Kuyt ontkent 'Noord-Koreaanse taferelen' bij Feyenoord: Vertrouwen verloren
"Daar ben ik het absoluut niet mee eens"

Kuyt ontkent 'Noord-Koreaanse taferelen' bij Feyenoord: "Vertrouwen verloren"

04-08-2015 19:38
4

Dirk Kuyt heeft dinsdagavond namens de spelersgroep van Feyenoord gereageerd op de vete tussen Feyenoord en Voetbal International. De Rotterdammers wensen niet meer te praten met clubwachter Martijn Krabbendam.

Het besluit werd tijdens het trainingskamp in het Oostenrijkse Seefeld gezamenlijk genomen, nadat Krabbendam 'diverse afspraken' zou hebben geschonden. "Het is een treurig feit", aldus Kuyt tegen RTV Rijnmond. "Maar dat we het doen is natuurlijk niet voor niets. Het is ook iets waar de volledige selectie achter staat. We hebben met z'n allen een brief ondertekend aan de redactie van VI."

Wedden

Meer odds

"In Seefeld heb ik zelf voor de groep gestaan en heb ik gevraagd aan alle spelers of ze er achter stonden. Als spelers er niet achter stonden, hoefden ze niet te tekenen", vervolgt de aanvoerder, die benadrukt dat het besluit vanuit de spelers is gekomen en dat de directie geen druk heeft uitgeoefend, zoals eerder werd geroepen.

Ook weerspreekt de aanvoerder dat Feyenoord 'Noord-Koreaanse taferelen'. "Daar ben ik het absoluut niet mee eens. Het gaat niet om de kritiek, maar om de manier waarop de kritiek gegeven wordt en de vele onwaarheden die over ons geschreven worden. Volgens mij hebben we geen andere media buiten de deur gehouden en VI is verder van harte welkom. Er is gewoon een stukje vertrouwen verloren door de spelers."