'Onrust bij NEC: gehele frontlinie van kampioensploeg dreigt te vertrekken'
Belangstelling voor Ars en Limbombe

'Onrust bij NEC: gehele frontlinie van kampioensploeg dreigt te vertrekken'

05-08-2015 10:16

NEC dreigt na Alireza Jahanbakhsh opnieuw een dragende speler kwijt te raken. Voetbal International meldt dat er door een Britse club een bod is uitgebracht op Anthony Limbombe. 

Directeur Bart van Ingen kan dat bevestigen. "We hebben het bod niet geaccepteerd en zijn eigenlijk ook niet van plan Limbombe te verkopen. Tenzij het om een astronomisch bedrag gaat. In deze fase is het lastig het vertrek van zulke spelers op te vangen, al hebben we ons huiswerk wel gedaan", zo stelt hij. 

Limbombe ligt nog tot medio 2017 vast in stadion de Goffert. Afgelopen seizoen behoorde hij bij de kampioen van de Jupiler League tot de grote smaakmakers. Eerder deze zomer werd de jonge Belg nog in verband gebracht met onder meer VfB Stuttgart. 

Het vertrek van de vleugelspits zou een forse aderlating zijn. Dinsdag raakte NEC sterspeler Jahanbakhsh al kwijt aan AZ. VI schrijft dat ook spits Sjoerd Ars in de belangstelling staat van buitenlandse clubs. Trainer Ernest Faber zou dus zomaar zijn gehele voorste linie kwijt kunnen raken.