Update: Kramer ontkent persoonlijk akkoord met Feyenoord
Spits kan overstap maken

Update: Kramer ontkent persoonlijk akkoord met Feyenoord

05-08-2015 11:55
34

De transfer van Michiel Kramer is geen simpele optelsom voor Feyenoord. Alle ingrediënten voor een deal lijken aanwezig, maar ADO Den Haag werkt niet mee.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en ADO verlopen zeer moeizaam en zijn volgens RTV Rijnmond zelfs in een impasse geraakt. De Rotterdammers willen niet verder gaan dan anderhalf miljoen euro, wat enkele weken geleden nog genoeg was voor Baniyas SC om ADO te overtuigen.

De Haagse club wil echter meer door de aanstaande start van het seizoen en dáár ligt de crux. ADO wil niet zonder aanvaller de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen kampioen PSV ingaan. De komst van Kramer lijkt daardoor een kwestie van de lange adem.

Het is geen geheim dat de boomlange spits (26) graag naar De Kuip verkast, maar eerst moeten de twee clubs eruit komen met elkaar. ADO claimt dat er sinds het weekend geen toenadering meer gezocht is vanuit Rotterdam.

Update 11:54: Michiel Kramer ontkent te hebben gesproken met Feyenoord, zoals het Algemeen Dagblad woensdag meldde. "De clubs moeten eerst rondkomen. Pas dan ga ik met Feyenoord praten", vertelt de topschutter aan Omroep West. Jan Willem Wigt, algemeen directeur van ADO, spreekt een nakende transfer ook tegen. "Ik heb de berichten ook gelezen, maar volgens mij moeten wij er eerst uitkomen met Feyenoord. Er is nog niks concreet."