Ziyech is 'achttien miljoen' waard en kan Duitse toptransfer voorlopig vergeten
Twente behoudt smaakmaker

Ziyech is 'achttien miljoen' waard en kan Duitse toptransfer voorlopig vergeten

05-08-2015 12:31
14

FC Twente hoeft zich geen zorgen te maken over het vertrek van nóg een sleutelspeler. VfL Wolfsburg komt voorlopig niet in actie voor Hakim Ziyech.

De spelmaker van Twente staat op de wensenlijst van de nummer twee van Duitsland, die afgelopen seizoen meerdere scouts naar Enschede stuurde. Alle rapporten waren volgens Bild zéér positief, maar Wolfsburg gaat geen poging wagen. Een toekomstige transfer is echter niet uitgesloten.

Dat de club van Nederlander Bas Dost nu de interesse niet concretiseert, komt doordat Ivan Perisic zo goed als zeker blijft. De Kroaat wordt al de hele zomer gelinkt aan een transfer naar Internazionale, maar de Italianen willen niet voldoen aan de vraagprijs van twintig miljoen euro.

De Duitse boulevardkrant schrijft opvallend genoeg dat Ziyech vrijwel hetzelfde prijskaartje heeft, met achttien miljoen euro. "Maar op dit moment zijn we niet van plan de selectie te wijzigen", stelt manager Klaus Allofs. De Twente-smaakmaker was afgelopen seizoen de assistkoning van de Eredivisie met zestien beslissende passes.