Van Bronckhorst maakt Feyenoord-fans blij met bevestiging: Ermee bezig
"Ja, dat is iedereen"

Van Bronckhorst maakt Feyenoord-fans blij met bevestiging: "Ermee bezig"

05-08-2015 13:45
10

Giovanni van Bronckhorst heeft de concrete belangstelling van Feyenoord voor Eljero Elia bevestigd. De Rotterdammers werken aan zijn komst.

Elia ondergaat naar verwachting woensdagmiddag een medische keuring in De Kuip, waarna de weg naar Feyenoord vrij is. "We zijn ermee bezig", bevestigt Van Bronckhorst in gesprek met RTV Rijnmond. "Meer kan ik er niet over zeggen nu."

Wedden

Meer odds

De Feyenoord-trainer ontwijkt de vraag of Elia een versterking is voor zijn ploeg. "Ik ben hier in Barendrecht voor de G-voetbaldag. De jongens en meisjes hier staan centraal. Benieuwd naar Elia? Ja, dat is iedereen."

Feyenoord, dat ook bezig is met de komst van Michiel Kramer (ADO Den Haag) en Eric Botteghin (FC Groningen), is van plan Elia zo snel mogelijk aan te trekken. De 28-jarige linksbuiten is dan zaterdag speelgerechtigd voor de seizoensopener tegen FC Utrecht.

Feyenoord betaalt géén transfersom voor Elia, die transfervrij weg mag bij Werder Bremen. Hij moet in De Kuip de opvolger worden van de naar FC Basel vertrokken Jean-Paul Boëtius.