Update: Feyenoord-som voor Kramer bekend, ADO is 'tevreden zo'
Rotterdamse club is eruit

Update: Feyenoord-som voor Kramer bekend, ADO is 'tevreden zo'

07-08-2015 13:45
32

Michiel Kramer wordt zo goed als zeker de nieuwe spits van Feyenoord. Alles wijst op een naderende deal tussen de speler, Rotterdamse club en ADO Den Haag.

Feyenoord en ADO hebben elkaar vrijdagochtend gevonden na slepende onderhandelingen. Kramer meldde zich vrijdagmiddag bij De Kuip, samen met zijn zaakwaarnemer Hakim Slimani. Dat meldt De Telegraaf. In het stadion van de Rotterdammers worden de laatste puntjes op de i gezet.

Kramer en ADO ontkenden vrijdagochtend dat er al een akkoord was gesloten over de transfer, maar dat lijkt nu toch te zijn gebeurd. Verwacht wordt dat de boomlange spits vrijdagmiddag al officieel wordt gepresenteerd als nieuwste aanwinst van Feyenoord. Het is niet bekend hoeveel geld er gemoeid is met de deal. De schattingen lopen uiteen van anderhalf tot twee miljoen euro.

Met Kramer heeft Feyenoord de tweede droomversterking binnen. Eljero Elia kwam donderdag al transfervrij over van Werder Bremen. Nu staat alleen de komst van Eric Botteghin van FC Groningen nog op de to do-list.

Update 14:45
Feyenoord legt een respectabele transfersom op tafel voor Michiel Kramer. De spits kost 2,2 miljoen euro, meldt het Algemeen Dagblad. Dat bedrag kan oplopen als verschillende bonussen in werking treden, tot een maximum van 400.000 euro. Jan Willem Wigt, algemeen directeur van ADO, is tevreden na de verkoop Kramer. "We zijn tevreden zo. Feyenoord heeft vanochtend het juiste bedrag geboden."