Memphis-avond in Manchester: Om dat op Old Trafford te doen is een droom

Memphis-avond in Manchester: "Om dat op Old Trafford te doen is een droom"

18-08-2015 23:20
3

Het was de avond van Memphis Depay, dinsdag op Old Trafford. Na afloop van de 3-1 zege op Club Brugge genoot de Manchester United-uitblinker echter maar mondjesmaat.

Depay nam de felicitaties voor zijn twee wereldgoals én assist met een lach in ontvangst, maar helemaal tevreden was hij niet. Hij liet dé kans op een hattrick liggen. "Die derde had er zeker in gemoeten", reageerde Depay voor de camera van SBS6.

"Daar ben ik zeker teleurgesteld over. Maar morgen moet ik dat vergeten en weer keihard aan de bak. Die assist (voor de 3-1 van Marouane Fellaini, red.) maakt het wel weer een beetje goed, al wil ik daarmee die gemiste kans niet goedpraten."

Toch overheerste in de catacomben van Old Trafford het goede gevoel. Depay maakte zijn eerste treffers in een officieel optreden voor Manchester United. "Of ik opgelucht ben? Nou, vooral blij. Het is altijd lekker voor een aanvaller om te scoren. Om dat op Old Trafford te doen is een droom. We hadden het duel onder controle en hebben het goed gedaan."