PSV gaat de transfermarkt op: zeven mogelijke kandidaten voor het middenveld

PSV gaat de transfermarkt op: zeven mogelijke kandidaten voor het middenveld

25-08-2015 12:30
28

PSV is nog op zoek naar een aanvallende middenvelder, zo werd dinsdag gemeld. De Eindhovenaren kijken daarbij onder andere naar spelers die in de Europese (sub)top niet aan de bak komen. Een lijstje met mogelijke kandidaten!

Leroy Fer (Queens Park Rangers)
Fer was op weg naar Sunderland, maar werd medisch afgekeurd vanwege een blessure. Dick Advocaat wilde niet wachten en cancelde de deal. Fer is wat PSV nog mist: een box-to-box-middenvelder. Bij de Eindhovenaren kan hij zich in de kijker spelen voor het EK van 2016. Dat lukt hem bij Queens Park Rangers in het Championship waarschijnlijk minder goed.

Wedden

Meer odds

Filip Djuricic (Benfica)
De fijne spelmaker zit op een dood spoor bij Benfica. Afgelopen seizoen kende de 23-jarige Djuricic weinig succes tijdens zijn huurperiodes bij 1.FSV Mainz 05 en Southampton. Dit seizoen wordt hij ook buiten de selectie gelaten en heeft hij een transfer nodig om zijn loopbaan een impuls te geven. PSV zou volgens de geruchten wel af moeten rekenen met AC Milan, Newcastle United, Watford, Bournemouth en Swansea City.

Bertrand Traoré (Chelsea)
Traoré was een revelatie in de spits van Vitesse de afgelopen achttien maanden. Echter is hij van origine meer een aanvallende middenvelder. José Mourinho haalde hem weer terug naar Chelsea, maar met Eden Hazard, Pedro en Oscar als concurrenten lijkt het er niet op dat de negentienjarige speler zich verder kan ontwikkelen. Bij PSV wellicht wel als aanvallende middenvelder?

Mark Boussoufa (Lokomotiv Moskou)
Is wel klaar met zijn avontuur in Rusland en werkt op dit moment aan een terugkeer naar Anderlecht. Heeft ervaring, is doelgericht en speelde eerder al in de Champions League. Of hij ook qua salaris in het plaatje van PSV past is de grootste vraag.

Jonathan de Guzman (SSC Napoli)
Misschien wel de minst waarschijnlijke optie in dit rijtje omdat De Guzman door verschillende Premier League-clubs begeerd wordt. De Oranje-international vertrekt in ieder geval bij Napoli. Clubs die hem willen kopen moeten volgens Italiaanse media zes miljoen betalen, een huurdeal kost 'slechts' een miljoen.

Andreas Pereira (Manchester United)
De minst bekende speler in deze lijst, maar een enorm talent. Bij PSV is hij wél bekend. De negentienjarige Pereira komt namelijk uit de jeugdopleiding van PSV. Op Old Trafford lijkt hij dit seizoen amper aan spelen toe te gaan komen, waardoor een verhuurperiode voor zowel United als PSV interessant is.

Tonny Vilhena (Feyenoord)
Waarom zou PSV Vilhena niet kunnen wegplukken uit De Kuip? Vanwege familieomstandigheden zou Vilhena het liefst in Nederland blijven en PSV heeft nog een aanvallend ingestelde middenvelder nodig. Omdat zijn contract nog maar één seizoen doorloopt, zal de transfersom te overzien zijn.