ADO ziet buitenkansjes en hoopt weer op geld uit China: Een goed gesprek

ADO ziet buitenkansjes en hoopt weer op geld uit China: "Een goed gesprek"

26-08-2015 10:44
2

Met een gelijkspel tegen PSV en een zege op FC Twente is ADO Den Haag prima aan het seizoen begonnen. Toch is men nog niet tevreden in de Residentiestad. Het ambitieuze ADO wil met hulp van eigenaar Hui Wang snel meer stappen zetten.

Voetbal International meldt woensdag dat de clubleiding deze week met Wang praat over het aantrekken van meer aanwinsten. De 23-jarige Rubilio Castillo van CD Motagua uit Honduras staat nog altijd op het lijstje, maar ook naar andere buitenkansjes wordt nog gespeurd.

Algemeen directeur Jan Willem Wigt is in elk geval tevreden over de mogelijkheden die ADO heeft. "Ik heb een goed gesprek met Wang gehad", zegt hij tegen VI. "Het is aan hem of hij nog wil investeren deze week en of de gewenste spelers voor handen zijn. Maar ook als dat niet gebeurt, durf ik te stellen dat we de beste selectie in jaren hebben."

ADO legde deze zomer onder meer Tom Beugelsdijk, Ruben Schaken, Edouard Duplan en Mike Havenaar vast. Met die kwaliteitsimpuls lijkt een plek in het linkerrijtje weer tot de mogelijkheden te behoren.