'Sensationele transfer een feit: De Bruyne voor 74 miljoen euro naar Engeland'

'Sensationele transfer een feit: De Bruyne voor 74 miljoen euro naar Engeland'

26-08-2015 20:59
9

Duitse media zijn er van overtuigd dat het nu toch écht zo ver is: Kevin De Bruyne zal in de komende dagen een mega-transfer maken naar Manchester City. De Britse grootmacht heeft met VfL Wolfsburg een akkoord bereikt over een transfersom van 74 miljoen euro. 

De sportieve toekomst van De Bruyne is al maanden een hot topic in de voetbalwereld. De Belgische vedette van Wolfsburg heeft een geweldig seizoen achter de rug en speelde zich daarmee in de kijker van de Europese top. De laatste weken werd de international gelinkt aan transfers naar FC Barcelona, Bayern München en Manchester United.

Wedden

Meer odds

Nu lijkt het erop dat City met de technicus aan de haal gaat. Als het inderdaad tot een overstap komt - en daar zijn vrijwel alle Duitse sportmedia inmiddels van overtuigd - wordt De Bruyne de duurste Belgische speler allertijden. 

Voor The Citizens zou de komst van de voormalig speler van Chelsea de derde megatransfer van deze zomer betekenen. Eerder werden al Liverpool-aanvaller Raheem Sterling en verdediger Nicolas Otamendi (Valencia) voor gigantische bedragen vastgelegd.