PEC-fans dromen van publiekslieveling: Hij is volgens mij trending op Twitter

PEC-fans dromen van publiekslieveling: "Hij is volgens mij trending op Twitter"

26-08-2015 23:47
3

Nu het vertrek van Ben Rienstra naar AZ aanstaande is, ziet PEC Zwolle in de slotweek van de transfermarkt wellicht nog een mogelijheid om zich te versterken met een nieuwe middenvelder. De fans van de club uit Overijssel hebben een uitgesproken voorkeur voor een aanwinst. 

Op social media laten de supporters van PEC duidelijk blijken dat zij Mateusz Klich liever vandaag dan morgen terug zien keren bij de eredivisionist. Zwolle huurde de Pool in januari 2013 van VfL Wolfsburg, lijfde hem een halfjaar later definitief in en zag de middenvelder begin 2015 naar Kaiserslautern verkassen. Daar komt hij momenteel weinig aan spelen toe. 

Opvallend genoeg reageerde de 25-jarige international zelf heel erg enthousiast op de actie van de fans, die op Twitter de hashtag #klichcomeback in het leven hebben geroepen. 

Gerard Nijkamp, technisch manager van PEC, kan en wil nog niets zeggen over een mogelijke rentree van de publiekslieveling. "Hij is volgens mij trending topic op Twitter, dus dat geeft wel aan hoezeer het leeft onder de supporters. Hij heeft ook bij mij een speciaal plekje in mijn hart. Elke goede speler is uiteraard welkom, maar het is de vraag of het past", aldus Nijkamp in gesprek met FOX Sports.