AC Milan rondt bizarre transfer af: enfant terrible keert na één jaar terug

AC Milan rondt bizarre transfer af: enfant terrible keert na één jaar terug

27-08-2015 10:48
6

AC Milan heeft de terugkeer van Mario Balotelli afgerond. De spits van Liverpool wordt voor één seizoen gehuurd door de Italiaanse grootmacht. Een jaar geleden verkocht Milan het enfant terrible nog voor ruim twintig miljoen euro aan The Reds. 

Milan en Liverpool maken donderdagochtend bekend dat Balotelli tot en met 30 juni 2016 wordt uitgeleend aan de Serie A-formatie. De transfer is opmerkelijk te noemen: vorig jaar leek Milan nog als een kind zo blij toen de international voor een flink bedrag verkocht werd aan de Britse grootmacht. Het Premier League-avontuur liep uit op een deceptie. Super Mario scoorde welgeteld één keer in competitie en viel al snel in ongenade bij manager Brendan Rodgers.

Woensdag lekte uit dat AC Milan de nodige voorwaarden heeft getroffen bij de veelbesproken rentree van het enfant terrible. Balotelli, die in het verleden ook uitkwam voor Internazionale en Manchester City, is door de club gebonden aan de nodige clausules. La Gazzetta dello Sport weet onder meer dat Balotelli niet mag roken, heel weinig alcohol mag drinken en zich slechts sporadisch in het nachtleven mag begeven