'Manu kan koffers inpakken: Feyenoord akkoord met biedingen van twee miljoen'

'Manu kan koffers inpakken: Feyenoord akkoord met biedingen van twee miljoen'

27-08-2015 13:54
4

Elvis Manu kan zich opmaken voor een transfer. Volgens kwaliteitskrant The Guardian hebben Watford en Brighton een bod van twee miljoen euro uitgebracht op de aanvaller van Feyenoord. De Rotterdamse formatie zou zelf akkoord gaan met die transfersom. Ook Bayer Leverkusen en Sporting Portugal zouden concrete interesse hebben in Manu. 

Manu zou volgens het medium zelf een voorkeur hebben voor een overstap naar Engeland. Feyenoord heeft de 22-jarige aanvaller onlangs laten weten dat hij mag uitkijken naar een andere club. Door de komst van onder meer Dirk Kuyt en Eljero Elia is er voor Manu geen plek meer in de basiself van trainer Giovanni van Bronckhorst. 

Wedden

Meer odds

Watford komt sinds dit seizoen uit in de Premier League. De formatie uit Londen deed deze zomer al eerder zaken in de Eredivisie. Steven Berghuis werd voor miljoenen euro's overgenomen van AZ. Bij The Hornets staat ook nog een andere Nederlander onder contract. Nathan Aké wordt dit seizoen gehuurd van Chelsea.

Brighton komt uit in het Championship, het tweede niveau van Engeland. Danny Holla, oud-speler van onder FC Groningen van die club, is daar actief.