Zaakwaarnemer onthult enorme belangstelling: negen clubs willen Manu

Zaakwaarnemer onthult enorme belangstelling: negen clubs willen Manu

27-08-2015 15:38
14

De zaakwaarnemer van Elvis Manu heeft de hevige interesse in zijn client bevestigd. Een transfer lijkt dan ook aanstaande: "Op dit moment zijn wij bezig met de onderhandelingen rondom de persoonlijke eisen van Elvis Manu met verschillende clubs."

De interesse van Watford en Brighton was al bekend, maar in gesprek met FR12 geeft Carlos Tavares De Barros van bureau Prestige Sports aan dat er meer interesse is. "Naast Watford en Brighton onderhandelen we op dit moment met meerdere clubs. Sporting Lissabon, Brentford, Wolves, Reading, QPR, Leverkusen en Augsburg zijn geïnteresseerd in Manu. Celtic had ook interesse, maar door de uitschakeling in de play-offs van de Champions Leaugue zijn zij afgehaakt. Het is een grote lijst aan clubs, dus Elvis heeft zijn keuze nog niet kunnen maken."

Barros komt net terug van een gesprek met Sporting Lissabon, maar ook Watford en Brighton zijn nog altijd in de running, zo vervolgde hij tegen FOX Sports. "Brighton is een serieuze optie. Zij hebben een prachtige accommodatie en zijn ambitieus. Ze willen zo snel mogelijk promoveren.'' Watford speelt al op het hoogste Engelse niveau.

''Hij gaat op zeker weg", verduidelijkt de spelersmakelaar. "Er zijn clubs geïnteresseerd die hem zelfs dit weekend nog speelgerechtigd willen hebben. Dus dat zegt genoeg over de druk die zij erachter zetten.'' Het is dus afwachten naar welke club Elvis Manu vertrekt. Officiële biedingen zijn door Feyenoord nog niet geaccepteerd. Feyenoord wil 1,7 miljoen voor de snelle vleugelspeler die vorig jaar nog vijf doelpunten in Europees verband maakte.