Mogen al blij zijn dat we überhaupt in de koker zaten, dit is geweldig voor PSV

"Mogen al blij zijn dat we überhaupt in de koker zaten, dit is geweldig voor PSV"

27-08-2015 19:47
7

PSV is donderdagavond in de Champions League-groepsfase ingedeeld bij Manchester United, CSKA Moskou en VfL Wolfsburg. Een pittige loting, vindt ook directeur Toon Gebrands.

"Een moeilijke loting", is zijn eerste reactie aan het adres van Omroep Brabant. "In pot 2 vond ik Manchester United de mooiste ploeg, mooi dat dat is gelukt. Ik heb een poosje met trainer Louis van Gaal gewerkt (bij AZ, red.) en het weerzien met Memphis Depay is natuurlijk hartstikke mooi. Maar CSKA Moskou, de koploper in Rusland, en Wolfsburg, dat zijn grote teams hoor. Sportief is het een zware loting, maar voor PSV en Eindhoven is het natuurlijk geweldig."

Wedden

Meer odds

"Ik hoopte bijvoorbeeld op Malmö FF en onze Belgische vrienden (KAA Gent, red.). Helaas pindakaas, dat is het allemaal niet geworden. De doelstelling is nog steeds overwinteren, maar het wordt heel zwaar. Al blijft het natuurlijk sport. We mogen al blij zijn dat we hier nu kunnen praten over de Champions League." Vlak na de festiviteiten in Monaco reageerden trainer Phillip Cocu en technisch manager Marcel Brands ook op de loting.