Vilhena wil bij moeder blijven en zegt geïnteresseerde club definitief af

Vilhena wil bij moeder blijven en zegt geïnteresseerde club definitief af

27-08-2015 22:26
21

Tonny Vilhena vertrekt niet naar Sampdoria. De Italiaanse club zette de laatste dagen alles op alles om de middenvelder van Feyenoord over te halen, maar die bleek niet te vermurwen.

Vilhena zette donderdag eigenhandig een streep door de transfer, meldt het Algemeen Dagblad. In een gesprek met de leiding van Sampdoria heeft de twintigjarige middenvelder laten weten dat hij definitief niet in zal gaan op het aanbod uit Genua. Vilhena kon voor vijf jaar tekenen.

Reden voor de 'nee' van Vilhena is de ziekte van zijn moeder. Zij zit op dit moment precies in een loodzwaar traject van tientallen bestralingen om kanker te overwinnen. Dat betekent dat de Feyenoord-middenvelder deze zomer waarschijnlijk nergens heengaat, in ieder geval niet naar het buitenland. In de winterstop is de familie van plan de situatie opnieuw te bekijken.

Vilhena wimpelde Sampdoria eerder deze week al af, maar begon te twijfelen toen hij hoorde van de vastberadenheid van de club. Massimo Ferrero, voorzitter van Sampdoria, ging hoogstpersoonlijk langs in Rotterdam om de droomaanwinst te overtuigen. Het gedroomde resultaat blijft echter uit.