Messi haalt uit: Ze kunnen me niet meer afmaken dan ze al gedaan hebben

Messi haalt uit: "Ze kunnen me niet meer afmaken dan ze al gedaan hebben"

28-08-2015 12:38

Lionel Messi is helemaal klaar met Argentijnse media. Journalisten uit het vaderland van de Barcelona-ster schreven de afgelopen maanden dat Messi serieus zou overwegen om niet meer in actie te komen voor het nationale elftal. 

De wereldster zou twijfelen aan zijn interlandcarrière, omdat hij in Argentinië veel te hard aangepakt zou zijn na een aantal matige optredens in het blauw-wit van Argentinië. Maar Messi doet gewoon mee tijdens de aanstaande oefenduels met Bolivia en Mexico en is niet te spreken over het kritische journaille. "Ik heb nooit gezegd dat ik niet langer voor het nationale elftal wilde spelen", citeert ESPN hem. 

"De pers schrijft maar wat. Ze kunnen me niet meer afmaken dan ze al gedaan hebben. Ik ben deze verhalen inmiddels wel gewend. Er komen twee oefenwedstrijden aan en als de bondscoach me oproept, zal ik me gewoon melden", aldus de 28-jarige vedette. 

Messi debuteerde in 2005 voor Argentinië. Tot op heden speelde hij 103 interlands voor de Argentijnse ploeg. Daarin scoorde de aanvaller 46 keer.