PSV legt opnieuw toptalent langdurig vast: Het heeft een tijdje geduurd

PSV legt opnieuw toptalent langdurig vast: "Het heeft een tijdje geduurd"

28-08-2015 14:25
20

PSV heeft zich verzekerd van een toekomst met Kenneth Paal. Het contract van de pas achttienjarige middenvelder is vrijdag verlengd tot de zomer van 2020.

PSV en Paal bereikten eerder dit jaar al een mondeling akkoord over een nieuwe overeenkomst in Eindhoven en vrijdag werd de champagne ontkurkt. De aanvaller, die dit seizoen nieuw is bij Jong PSV, zette zijn handtekening onder een vijfjarig contract.

"Het heeft een tijdje geduurd, maar de intentie was altijd om bij PSV te blijven. PSV geeft mij een goed gevoel. Ik voel me hier vrij en kan de club in alles vertrouwen", reageert Paal tegenover PSV TV. "Maar ik ben er nog niet. Het volgende doel is het Philips Stadion. Bij Jong PSV speel ik veel. Daar wil ik me ontwikkelen tot een eerste elftalspeler."

Paal maakt sinds 2010 deel uit van de jeugdopleiding van de Eindhovenaren. In de afgelopen maanden liet Phillip Cocu, trainer van de PSV-hoofdmacht, zich al vaker positief uit over de ontwikkeling van de jonge middenvelder, die er inmiddels drie volledige duels bij Jong PSV op heeft zitten.

PSV bond eerder deze zomer ook al een ander toptalent aan zich. Steven Bergwijn ondertekende evenals Paal een contract tot de zomer van 2020. Cocu haalde de buitenspeler (17) vorige week officieel naar de eerste selectie.