Advocaat zet streep door naam van Nederlander en haalt opnieuw uit naar clubleiding

Advocaat zet streep door naam van Nederlander en haalt opnieuw uit naar clubleiding

28-08-2015 15:40
1

Sunderland-manager Dick Advocaat blijft zich meedogenloos uitspreken naar de clubleiding van The Black Cats. Vrijdag liet de Nederlandse trainer opnieuw van zich horen. 

Advocaat maakt gehakt van het aan- en verkoopbeleid dat Sunderland in de afgelopen jaren voerde. "Ik weet wel wat over de salarissen van spelers. Gemiddelde spelers, ondermaatse spelers. Het is gekkenwerk. De mensen die deze spelers voor grote sommen geld kochten en zulke lonen gaven, gaven niks om de club", zo tekende The Sunderland Echo op uit zijn mond.

De oud-trainer van onder meer PSV en Zenit Sint-Petersburg heeft vrijdag overigens een streep gezet door de komst van Jonathan de Guzman. De middenvelder van Napoli werd de laatste weken in verband gebracht met de Premier League-club. Er zou een akkoord zijn bereikt over een huurdeal. De Guzman zelf twijfelde over de Engelse laagvlieger. Volgens Advocaat heeft Sunderland nu zelf de stekker getrokken uit de deal. De manager stelt bovendien dat De Guzman zijn keuze heeft laten vallen op promovendus Bournemouth.