'Probleemkind aangeboden in Eredivisie: Twente en Feyenoord happen niet toe'

'Probleemkind aangeboden in Eredivisie: Twente en Feyenoord happen niet toe'

28-08-2015 15:48
5

FC Twente en Feyenoord worden niet de nieuwe clubs van Anthony Vanden Borre. De rechtsback van Anderlecht werd deze week aangeboden in Enschede en Rotterdam.

Vanden Borre maakte de laatste weken weer bonje in Brussel en staat op de nominatie om verkocht te worden. De zaakwaarnemer bood zijn cliënt aan bij bevriende managers, die korte lijntjes hebben met Twente en Feyenoord. De twee eredivisionisten zien echter geen heil in de komst van de meervoudig international van België, zo meldt Het Nieuwsblad.

Wedden

Meer odds

Feyenoord zou wel lichte interesse hebben getoond door de twijfels die in De Kuip heersen rond Miquel Nelom. Terence Kongolo schoof echter vanuit het centrum door naar de linkerkant, waardoor Vanden Borre niet meer nodig is. Ook Galatasaray zei 'nee' tegen het eeuwige probleemkind.

Ntuli
In de tussentijd lijkt Twente, dat de kans op Vanden Borre dus liet schieten, afscheid te nemen van Nhlakanipho Ntuli. De negentienjarige middenvelder uit Zuid-Afrika staat voor een tijdelijke terugkeer naar zijn geboorteland, meldt Soccer Laduma. Bidvest Wits heeft plannen om hem de rest van het seizoen te huren.