Boomlange Ajax-beul staat voor transfer: Ik verwacht vrijdag een doorbraak

Boomlange Ajax-beul staat voor transfer: "Ik verwacht vrijdag een doorbraak"

28-08-2015 16:40
5

Robert Beric, spits van Rapid Wien, kan zich opmaken voor een transfer. De zaakwaarnemer van de aanvaller meldt dat zijn cliënt in de belangstelling staat van clubs uit België en Engeland. 

Beric (25) is international van Slovenië. De targetspits kan uitstekende cijfers overleggen. Namens Rapid scoorde hij in 49 wedstrijden liefst 33 keer. Beric heeft ook al twaalf assists achter zijn naam staan en geldt als één van de sterkhouders van de Oostenrijkse formatie. 

Beric heeft in ieder geval drie concrete aanbiedingen op tafel liggen. Eén daarvan komt van een Belgische club. De andere clubs zijn Reading en Saint Etienne. Dat heeft zijn manager Amir Ružnić bevestigd. "Een andere club heeft zich in extremis gemeld voor Beric. Het is een Belgische club, maar ik mag de naam nog niet bekend maken. Het is in ieder geval een grote club. We zullen hem in ieder geval niet verkopen onder de vijf miljoen euro. Ik verwacht vrijdag een doorbraak."

Ajax-fans kennen de lange targetman waarschijnlijk nog goed. In het Champions League-tweeluik met de Amsterdammers was Beric tweemaal trefzeker.