PSV-aanvaller erkent vroegtijdige druk: Ja, zeven punten is erg veel

PSV-aanvaller erkent vroegtijdige druk: "Ja, zeven punten is erg veel"

28-08-2015 17:03

PSV kent in aanloop naar de topper van zondag tegen Feyenoord geen geweldige competitiestart. Door de buitenwacht wordt de druk op de landskampioen ook nog eens flink opgevoerd. Ondertussen heeft Luciano Narsingh vertrouwen in een goede afloop. "Wij zijn tenslotte de landskampioen."

Dat het treffen met Feyenoord een andere wedstrijd is dan de eerste drie duels van PSV dit seizoen proeft Narsingh aan alles. "Je merkt aan de fans dat het anders is dan een wedstrijd tegen Cambuur. Je ziet het bij de trainingen, het is heel druk, en ze roepen dan dat we er voor moeten gaan zondag", zegt Narsingh in gesprek met Omroep Brabant.

De fans van PSV vrezen dat Feyenoord bij winst na vier wedstrijden al een gat van zeven punten slaat. "Ja, zeven punten is erg veel", beseft Narsingh. "We willen niet zo vroeg in het seizoen op zo'n grote achterstand komen te staan." Toch dicht de vleugelaanvaller zijn ploeg de beste kansen toe. "Wij hebben de titel gewonnen en dus zijn wij de favoriet zondag."

Narsingh herinnert zich het vorige competitieduel tussen PSV en Feyenoord nog maar al te goed. In een spectaculaire wedstrijd wonnen de Eindhovenaren vorig seizoen in extremis met 4-3. "Dat was een schitterende wedstrijd. Die laatste minuut van Memphis was heerlijk. Ik zou weer voor zo'n scenario tekenen, maar ik hoop wel dat het niet zo spannend wordt, liever beslissen we het eerder."