Maduro meteen in Groningen-selectie: Ben blij dat hij met ons in de bus stapt

Maduro meteen in Groningen-selectie: "Ben blij dat hij met ons in de bus stapt"

28-08-2015 18:43
1

Erwin van de Looi is blij met de komst van Hedwiges Maduro. De middenvelder tekende deze week een contract bij FC Groningen, dat de ervaring van oud-international goed kan gebruiken.

Maduro is door Van de Looi direct opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel van zaterdag met FC Utrecht (18:30 uur in Stadion Galgenwaard). "Hedwiges maakte meteen een prima indruk", liet de coach weten op de clubwebsite. "In de trainingspartij sloot ook Rasmus Lindgren weer aan in het team waar ook Maduro meespeelde. Dat team straalde ervaring en rust uit. Dat is uitstekend voor het trainingsniveau."

Van de Looi garandeert Maduro echter geen basisplaats. "Ik ga nog geen opstelling noemen, maar ik ben blij dat Maduro morgen met ons mee de bus in stapt", aldus de keuzeheer, die vertrouwen heeft in het uitduel met Utrecht. "Het is de enige club die 5-3-2 speelt en dat is net even anders dan de meeste tegenstanders. Het is voor ons een mooie uitdaging omdat er daardoor iets andere kansen liggen. We hebben een goed plan verzonnen en willen met een resultaat naar huis."