LIVE-discussie: Willem II gaat zonder Zivkovic onderuit tegen NEC (gesloten)

LIVE-discussie: Willem II gaat zonder Zivkovic onderuit tegen NEC (gesloten)

28-08-2015 18:50

Willem II en NEC geven vrijdagavond om 20:00 uur het startsein voor de vierde speelronde van de Eredivisie. De Tilburgers gaan in eigen huis op zoek naar de eerste driepunter van het seizoen.

Willem II staat na drie competitieduels op slechts twee punten, maar daarbij moet wel vermeld worden dat de club het tot dusver opnam tegen Vitesse (1-1), Ajax (0-3) en AZ (0-0). Tegen NEC hoopt de ploeg van trainer Jürgen Streppel voor het eerst de smaak van een overwinning te kunnen proeven. Promovendus NEC begon het seizoen met een 1-0 zege op Excelsior, maar verloor vervolgens van achtereenvolgens Heracles Almelo (3-0) en Ajax (3-0).

Streppel kiest tegen NEC verrassend voor een opstelling zonder Richairo Zivkovic. De Ajax-huurling wordt gepasseerd en vervangen door Robert Braber, die van nature eigenlijk een middenvelder is. Daarmee lijken de geruchten dat de vormcrisis van Zivkovic hem nu inderdaad parten spelen te worden bevestigd. Bij NEC is er een basisplaats voor Joey Sleegers en Marcel Ritzmaier, die worden gehuurd van respectievelijk Feyenoord en PSV.

De opstellingen
:
Willem II: Lamprou; Van der Struijk, Dries Wuytens, Peters, Koppers; Stijn Wuytens, Falkenburg, Ojo; Van der Velden, Braber, De Sa.

NEC: Halldorsson, Kane, Van Eijden, Golla, Buysse, Bikel, Ritzmaier, Foor, Rayhi, Santos, Sleegers.

Wint Willem II thuis van NEC of zorgen de Nijmegenaren voor een verrassing? Praat mee via onderstaand reactiesysteem!