Kuyt wil niet te hard van stapel lopen: Wij de favoriet tegen PSV? Dat is te snel

Kuyt wil niet te hard van stapel lopen: "Wij de favoriet tegen PSV? Dat is te snel"

28-08-2015 19:51
2

Feyenoorder Dirk Kuyt, die het zondag opneemt tegen PSV, is blij als de transfermarkt de deuren sluit. De aanvaller, die deze zomer na negen jaar terugkeerde in De Kuip, meent dat er bij de Rotterdammers nog voldoende werk te verrichten is.

"De resultaten zijn tot dusver goed. Maar onze ambitie is om onszelf wekelijks te verbeteren", zegt Kuyt tegen Feyenoord TV. "Er zit nog genoeg rek in. Elk team is zichzelf aan het ontwikkelen. Ook alle topteams in Europa. Gelukkig is het qua transfers niet heel heftig bij ons, al ben ik wel blij als de transferdeadline verstreken is."

Wedden

Meer odds

"Mijn terugkeer bevalt uitstekend. Ik kijk niet zozeer naar mijn eigen prestaties. Wel ben ik tevreden over mijn bijdrage aan het team. Ook ik probeer mezelf te verbeteren. Ik ken Feyenoord heel goed, maar ook Dirk Kuyt moet zich aanpassen. Ik voel me goed en op mijn gemak. Ik word elke week sterker, dat is ook de bedoeling", gaat Kuyt, die uitkijkt naar het duel met PSV, verder met zijn verhaal.

Feyenoord (negen punten) is het seizoen sterker begonnen dan PSV (vijf punten). "De toppers zijn de mooiste duels om te spelen. Daar leef je voor. Voor ons is het ideaal om zondag te laten zien waar we staan. We hebben er vertrouwen in. Of wij de favoriet zijn? Dat vind ik veel te snel geoordeeld. Zij zijn het aan hun stand verplicht om weer bovenin mee te doen. Resultaten in het begin zeggen mij niet zoveel."