PSV wil ongeslagen Feyenoord pijn doen: Maar dat vraagt iets extra's van ons

PSV wil ongeslagen Feyenoord pijn doen: "Maar dat vraagt iets extra's van ons"

28-08-2015 21:08
4

PSV staat zondagmiddag tegenover Feyenoord. De Eindhovenaren behaalden in de eerste drie duels vijf punten. De Rotterdammers doen het beduidend beter. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst harkte negen punten binnen. Luuk de Jong, spits van PSV, wil die ongeslagen reeks van Feyenoord dolgraag verbreken.

Vorig seizoen won PSV met 4-3, mede dankzij drie treffers van De Jong. De andere Eindhovense treffer kwam op naam van de naar Manchester United vertrokken Memphis Depay. De zege werd echter pas in de slotminuut binnengesleept. "Feyenoord-thuis is zo'n wedstrijd die je zo graag wilt winnen. Het vraagt iets extra's van ons. De wedstrijd leeft sowieso, in ieder geval bij mij. En ik weet zeker dat de anderen het belang van deze wedstrijd ook inzien", zegt De Jong tegen PSV TV.

Mocht Feyenoord winnen, dan is het gat met PSV al zeven punten. "Ja, dat is erg veel", zei flankaanvaller Luciano Narsingh al eerder op vrijdag. "We willen niet zo vroeg in het seizoen op zo'n grote achterstand komen te staan. Wij hebben de titel gewonnen en dus zijn wij de favoriet zondag."