NAC vergeet zich te belonen na sterke reeks, Eindhoven maakt gehakt van MVV

28-08-2015 21:55
3

NAC wist de afgelopen twee duels glansrijk te winnen (3-0 van Jong Ajax, 7-0 van FC Dordrecht), maar de ploeg van trainer Robert Maaskant wist deze reeks op bezoek bij Helmond Sport niet het optimale vervolg te geven. De club uit Breda speelde met 1-1 gelijk.

Over de hele wedstrijd gezien kreeg NAC Breda de nodige kansen, maar het lukte maar niet om deze te benutten. Vroeg in de tweede helft kwam Helmond Sport op voorsprong via Aleksandar Bjelica. Lang leek het erop dat de Bredanaars met nul punten terug naar huis zouden afreizen, maar in de slotminuut was het Brands die de gelijkmaker voor zijn rekening nam. Het was zijn vijfde treffer van het seizoen. In de absolute slotminuut kreeg Elson Hooi dé kans op de 1-2, maar zijn poging stuitte op Wouter van der Steen.

FC Eindhoven - MVV
FC Eindhoven ondervond vrijdagavond geen grootse moeite met MVV. De ploeg uit Maastricht kwam weliswaar op voorsprong, maar dankzij twee treffers van Roald van Hout werd die achterstond al in de eerste helft omgebogen in een 2-1 voorsprong. Vlak voor rust was het Anthony van den Hurk die de 3-1 maakte. MVV kon maar geen vuist maken en zag Chiro N'Toko ruim twintig minuten voor tijd zelfs de 4-1 tegen de touwen jagen.