Ajax-huurlingen niet genoeg, schreeuw om versterking luider: Wordt knokken

Ajax-huurlingen niet genoeg, schreeuw om versterking luider: "Wordt knokken"

28-08-2015 22:38
3

Willem II wacht na vier duels nog altijd op haar eerste zege van het seizoen. Vrijdagavond was NEC met 0-1 te sterk dankzij een fraaie treffer van Navarone Foor. De Tilburgers hopen voor het verstrijken van de transferdeadline nog hun slag te slaan.

"Dit viel niet mee", zei aanvoerder Jordens Peters na afloop tegen FOX Sports. "We wisten dat NEC een stugge ploeg is. Dat is gebleken. Daar hadden we moeite mee. We gaven niks weg, maar creëerden zelf ook niet veel. Het was wachten op de 1-0, maar in plaats daarvan kregen we de 0-1 om onze horen. Het is zo zonde dat als je zo weinig weggeeft, je alsnog met lege handen staat."

Wedden

Meer odds

Volgens Peters ontbreekt het aan het afmaken van kansen. Onder meer Richairo Zivkovic, Lesly de Sa en Lucas Andersen (allen Ajax) maakten de overstap naar Willem II. Maar dat is volgens de captain niet genoeg. Zivkovic begon vrijdagavond zelfs op de bank. "De organisatie is goed, maar we moeten de kansen afmaken. Het is belangrijk om tot uitgespeelde acties te komen. Tegen ploegen als NEC moet je gewoon de 1-0 maken. Zij wachtten op één kansje en kregen die ook nog."

Eerder liet Carlos Aalbers al weten een aanvaller naar Tilburg te halen. De schreeuw om versterkig is vrijdag alleen maar bevestigd. "We blijven hopen op buitenkansjes. We moeten echt meer mogelijkheden creëren. Dit is een hartstikke moeilijke start van het nieuwe seizoen. Tegen NEC moest het gebeuren. We weten dat het knokken wordt. Dat is de realiteit en daar lopen we niet voor weg."