Staat PSV ook aan het einde van het seizoen met de schaal op het bordes?

Transfersucces van PSV heeft ook bittere keerzijde: Daar gaat het wel om

Transfersucces van PSV heeft ook bittere keerzijde: "Daar gaat het wel om"

29-08-2015 08:41
3

Pierre van Hooijdonk kijkt, net als menig ander voetballiefhebber, reikhalzend uit naar de topper van zondag tussen PSV en Feyenoord. De voormalige spits gaat in op de titelstrijd en het 'kopen van goals'.

"Ik denk dat PSV het lastig zal vinden om de goals die weg zijn gegaan te vervangen. Uiteindelijk gaat het daar wel om. Feyenoord zou dit seizoen als team sterker kunnen zijn. De goede start van de competitie is wat dat betreft heel belangrijk. Het zou goed kunnen dat zij deze lijn gaan doortrekken", laat Van Hooijdonk optekenen door Helden Online. "Uiteindelijk gaat het tussen de top-drie dit seizoen. Ik vraag me alleen wel af of PSV net zo goed is als vorig seizoen. Doelpunten kopen is nu eenmaal heel erg moeilijk."

Met Luuk de Jong heeft PSV wel een topschutter in huis. "Hij is een echte nummer negen. Ik houd van spitsen die met hun hoofd aardig uit de voeten kunnen. Dat klinkt een beetje raar, bedenk ik me net", lacht Pi-Air vervolgens. "Maar De Jong heeft dat wel allemaal. Het is niet zo dat ik specifiek naar hem kijk, maar tijdens zo'n wedstrijd vallen vaak de doelpuntenmakers op en daar zitten vaak wel de spitsen bij", weet Van Hooijdonk, die ook een voorspelling doet. "Dan zeg ik 2-2. Bij PSV scoren Maxime Lestienne en Luuk de Jong en bij Feyenoord Kazim-Richards en Kramer."