Van Gaal kan niet wachten op clash in Eindhoven: Mijn bestuur bij AZ

Van Gaal kan niet wachten op clash in Eindhoven: "Mijn bestuur bij AZ"

29-08-2015 09:05
2

Manchester United en PSV zitten in dezelfde Champions League-groep. Een fraaie loting voor Louis van Gaal, manager van de Engelsen. Ook voor Memphis Depay is het een prachtige loting.

"De bestuursleden van PSV zijn vrienden van me", stelt Van Gaal in de Engelse media, geciteerd door Omroep Brabant. Met die opmerking wijst hij naar algemeen directeur Toon Gerbrands en technisch manager Marcel Brands. "Ze waren ook mijn bestuur bij AZ. Bovendien betekent het voor Memphis een terugkeer naar Eindhoven."

De eerste wedstrijd van de groepsfase is die tussen PSV en Manchester, in Eindhoven. "Ik verwacht niet dat we daar een vijandig welkom krijgen. Memphis was een geweldige speler voor PSV, dus die zullen ze niet uitfluiten. PSV zal ons graag willen verslaan en extra gemotiveerd zijn. Daar moeten we mee omgaan. Ik ken veel PSV-spelers persoonlijk, dus het wordt voor mij ook een weerzien met oude vrienden", weet Van Gaal, die verder tegen CSKA Moskou en VfL Wolfsburg moet. "Het kon slechter, maar ook beter."