Oogappel oneens met tactiek Koeman na afgang: Schaam me er zelfs voor

Oogappel oneens met tactiek Koeman na afgang: "Schaam me er zelfs voor"

29-08-2015 09:32
9

Ronald Koeman kende tot op heden geen al te beste competitiestart met Southampton. En ook in de Europa League wilde het niet vlotten, FC Midtjylland schakelde The Saints uit. Dusan Tadic, een oude bekende uit de Eredivisie, heeft kritiek op de tactiek van Koeman.

"We zijn erg teleurgesteld. Ik schaam me voor het feit dat we niet de groepsfase hebben bereikt", aldus Tadic in gesprek met Sky Sports. "We speelden te veel lange ballen, dat is niet ons type voetbal. Ik begrijp dat je af en toe ook te direct kan spelen. Maar ik ken dit team, we willen graag met ballen over de grond spelen."

"We moeten zelf ook meer laten zien en beter spelen als team. Het is niet goed. We zijn enkele belangrijke spelers kwijtgeraakt, sommige andere spelers hebben tijd nodig om zich aan te passen", vervolgt Tadic, die denkt dat Koeman meer tijd moet besteden aan het spel van zijn ploeg. "We moeten meer echt voetballen, want we zijn een voetballend team. Dus we moeten weer spelen zoals aan het begin van vorig seizoen. Dat is de basis voor ons."