Update: Feyenoord bevestigt transfer van 'grootverdiener' Manu

Update: Feyenoord bevestigt transfer van 'grootverdiener' Manu

29-08-2015 10:35
13

Elvis Manu maakt de overstap naar Brighton & Hove Albion. De aanvaller van Feyenoord heeft zijn transfer afgerond, zo meldt diens management Prestige Sports op Facebook. In de media gaat het verhaal dat Feyenoord circa 1,5 miljoen euro vangt voor Manu.

'Transfer afgerond van kersverse Prestige Sports speler Elvis Manu. Als grootverdiener van de club weten we zeker dat je ook daar de supporters kippenvel zal bezorgen en Brighton naar promotie zal schieten!', schreef het management van Manu naar aanleiding van de deal met Brighton op Facebook. Zowel Feyenoord als Brighton heeft de transfer nog niet bevestigd.

Wedden

Meer odds

Manu kon kiezen uit een groot aantal clubs. "Naast Watford en Brighton onderhandelen we op dit moment met meerdere clubs. Sporting Lissabon, Brentford, Wolves, Reading, QPR, Leverkusen en Augsburg zijn geïnteresseerd in Manu", zei zaakwaarnemer Carlos Barros eerder. Feyenoord wilde vrijdag duidelijkheid van de aanvaller, die zijn keuze nu dus gemaakt heeft.

Update 10:35 uur
Feyenoord heeft de transfer nu ook bevestigd op de clubsite. De Rotterdammers melden dat Manu voor drie jaar tekent in Engeland. Hij had bij Feyenoord nog een contract tot medio 2017, dat is afgekocht door Brighton. De 22-jarige Manu treft bij Brighton onder meer landgenoot Danny Holla, die eerder speelde voor FC Groningen.

 

Transfer afgerond van kersverse Prestige Sports speler Elvis Manu. Als grootverdiener van de club weten we zeker dat je...

Posted by Prestige Sports on vrijdag 28 augustus 2015