Engelsen jubelen over komst 'Dutch Star': Hij kreeg een hele goede opleiding

Engelsen jubelen over komst 'Dutch Star': "Hij kreeg een hele goede opleiding"

29-08-2015 10:47
3

Elvis Manu heeft zijn transfer naar Brighton & Hove Albion bijna afgerond. De bonden moeten de speler nog vrijgeven, maar niks lijkt een transfer meer in de weg te staan. Feyenoord vangt naar verluidt ongeveer 1,5 miljoen euro voor de aanvaller.

Bij Brighton is iedereen verheugd over het transfernieuws. Manager Chris Hughton deed het woord op de clubsite. "We zijn erg blij dat we opnieuw een aanvallende versterking hebben toegevoegd aan de selectie. Elvis is een ander type aanvaller dan de aanvallers die we al in huis hebben. Hij kan ook op de vleugels uit de voeten", aldus de nieuwe coach van Manu, die wordt betiteld als Dutch U21 Star.

"Manu is pas 22 jaar, een fantastische leeftijd om jezelf nog verder te ontwikkelen. Hij komt bij ons met een hele goede achtergrond, een opleiding bij Feyenoord. Hij heeft de nationale elftallen van Nederland doorlopen van onder-16 tot en met onder-21", jubelt Hughton tot slot. Brighton deed geen mededelingen over de transfersom, Manu tekent voor drie jaar.