'Gini' wil meer zien van PSV-nieuwelingen: 'Pas het begin, maar er is geen tijd'

'Gini' wil meer zien van PSV-nieuwelingen: 'Pas het begin, maar er is geen tijd'

29-08-2015 11:54
1

PSV kent een matige start van het nieuwe seizoen. Laat het vertrek van onder meer Memphis Depay en Georginio Wijnaldum dan toch zijn sporen achter? Laatstgenoemde meent dat het een kwestie van tijd is dat PSV de boel weer op de rails krijgt.

"Ik zie het wel goed komen met PSV. Het is allemaal nog maar het begin", zegt Wijnaldum, tegenwoordig speler van het Engelse Newcastle United, in gesprek met De Telegraaf.

De Eindhovenaren hebben in de zomer in ieder geval niet stilgezeten. Zo maakten onder andere Davy Pröpper, Hector Moreno en Maxime Lestienne de overstap naar PSV. "Ik denk dat de club goed heeft ingekocht, alleen duurt het even voordat nieuwe spelers hun draai hebben gevonden", aldus Wijnaldum.

Daarmee refereert hij naar zijn eigen start bij PSV. "Toen ik naar PSV kwam, had ik ook tijd nodig om mijn plek te vinden in het team en in Eindhoven. Die tijd moeten de nieuwe jongens ook krijgen."

"Maar eigenlijk is er geen tijd, want PSV moet weer kampioen worden", gaat Gini verder. "Vorig seizoen zijn we eigenlijk lachend kampioen geworden, want het is ons nooit moeilijk gemaakt door onze concurrenten. Dit seizoen zal het moeilijker worden."