'Denk nog vaak aan dat doelpunt tegen Ajax, het mooiste moment uit mijn loopbaan'

'Denk nog vaak aan dat doelpunt tegen Ajax, het mooiste moment uit mijn loopbaan'

29-08-2015 12:52
10

Tommie Beugelsdijk maakte in 2012 zijn basisdebuut namens ADO Den Haag en luisterde deze op met een doelpunt tegen Ajax (1-1). Het was voor de verdediger, die deze zomer terugkeerde op het oude nest, zijn mooiste moment tot nu toe.

"Ik denk er nog vaak aan", zegt de mandekker, die FSV Frankfurt achter zich liet voor een nieuw avontuur bij ADO, tegen het Algemeen Dagblad. "Het is het mooiste voetbalmoment uit mijn loopbaan. Ik kwam net kijken. Mocht het veld in voor Gabor Horvath, die geblesseerd was. Na dertien en nog wat minuten gooit Danny Holla de bal voor het doel. Ik maak een vooractie en kom los van Niklas Moisander en kop hem zo in, tegendraads, in de verre hoek, langs Kenneth Vermeer."

Zondag staan Ajax en ADO Den Haag weer tegenover elkaar. Eerder lieten Gianni Zuiverloon en Ruben Schaken al duidelijk doorschemeren de goede competitiereeks van de Amsterdammers dolgraag te willen verstoren. "'Ik wil me nu echt weer op het voetbal focussen", zegt Beugelsdijk. "Te beginnen zondag in de Arena."