'Twijfelende' Advocaat schept duidelijkheid over toekomst: Heb president gesproken

'Twijfelende' Advocaat schept duidelijkheid over toekomst: "Heb president gesproken"

29-08-2015 13:28
1

Dick Advocaat blijft tot het einde van dit seizoen hoofdtrainer van Sunderland. Dat heeft hij aan zijn club beloofd. Eerdere geruchten omtrent een vertrek veegt hij daarmee resoluut van tafel.

"Maar ik heb nooit gezegd dat ik deze club zou verlaten. Ik hoop dat ik tot het einde van het seizoen kan blijven. Eerlijk waar, honderd procent. Dit is een geweldige club, dat meen ik. Ik heb bij veel grote clubs gewerkt, maar Sunderland is echt speciaal", citeert Voetbal International de Haagse oefenmeester.

"Jullie schreven dat ik toen niet lachte", doelt Advocaat op een persconferentie van vorige week. "Ik zal uitleggen waarom. Mijn tand was afgebroken terwijl ik een snoepje at. Als ik zou hebben gelachen, hadden jullie het gezien. Het had niets te maken met mijn humeur. Volgende week ga ik naar de tandarts in Nederland."

The Black Cats hopen nog op minimaal één versterking. "Dat is mogelijk, we zijn ermee bezig. Ik heb het er met de president over gehad, we gaan nog iets proberen." Jonathan De Guzman wordt al een poosje in verband gebracht met een transfer naar Engeland.