PSV voelt nu al druk: Dat moeten we tegen Feyenoord zien te voorkomen

PSV voelt nu al druk: "Dat moeten we tegen Feyenoord zien te voorkomen"

29-08-2015 16:16
8

Al na drie competitiewedstrijden staat de druk voor PSV er flink op. Door puntenverlies bij ADO Den Haag en sc Heerenveen kan de achterstand bij een nederlaag tegen Feyenoord zondag zeven punten worden. Trainer Phillip Cocu beseft het belang van het winnen van de wedstrijd.

"Als de resultaten achterblijven wordt de druk groter. Dat moeten we zien te voorkomen", zegt Cocu. "Feyenoord is goed begonnen aan de competitie en wij hebben al wat averij opgelopen, daarom is het noodzaak om drie punten te pakken", aldus de coach tegenover De Telegraaf.

Voor PSV is het seizoen min of meer met een valse start begonnen. In het eerste duel werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen ADO Den Haag. De Eindhovenaren wonnen het tweede duel van FC Groningen met 2-0, maar konden ook in Heerenveen niet winnen (1-1).

Cocu liet zich tevens positief uit over de ploeg van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst. "Ik vind het een goede, degelijke ploeg. Ze hebben goede versterkingen gehaald. Ik vind Feyenoord er sterker op geworden. Qua leeftijd is het ook meer uitgebalanceerd met onder meer een ervaren jongen erbij als Dirk Kuyt, die altijd het voortouw neemt.”