Castaignos is los in Duitsland: spits bezorgt Frankfurt ruime zege

29-08-2015 17:24
7

Luc Castaignos heeft met zijn eerste twee Bundesliga-treffers een belangrijke rol gespeeld in de 1-4 overwinning van Eintracht Frankfurt op bezoek bij VfB Stuttgart. De oud-spits van FC Twente tekende op slag van rust voor de 1-2 op aangeven van Haris Seferovic en bepaalde de eindstand in de slotfase op 1-4.

Ook bij derde treffer speelde de aanvaller een grote rol. Castaignos werd in de tweede helft in het strafschopgebied neergelegd door Przemyslaw Tyton, die daar rood voor kreeg. De toegekende penalty werd even later benut door Seferovic. In de slotfase scoorde Castaignos ook nog zijn tweede met een goed schot in de korte hoek.

Hamburger SV verloor op bezoek bij 1. FC Köln met 2-1. Lewis Holtby zorgde voor rust nog wel voor de voorsprong, maar twee treffers in het laatste kwartier kostten HSV de drie punten. Emir Spahic kreeg tien minuten voor tijd ook nog eens rood.